Η Rollex επέστρεψε πλήρως και δυναμικά!

Αγαπητοί συνεργάτες,

Ελπίζουμε αυτή η επικοινωνία να βρίσκει καλά, τόσο εσάς, όσο και τους οικείους σας.

Όλοι συμφωνούν ότι ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Σε αυτές τις απαιτητικές συνθήκες οι άνθρωποι της ROLLEX – ΜΑΝΤΟΥΔΗΣ στέκονται στο ύψος των περιστάσεων. Δείχνοντας ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ θέσαμε και πάλι την εταιρεία μας σε ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

Η παραγωγή των προϊόντων ξεκίνησε εντατικά, προκειμένου να καλύψει την αυξημένη ζήτηση. Το λογιστήριο, το τμήμα  εξυπηρέτησης πελατών και η αποθήκη μας είναι σε λειτουργία. Οι συνεργάτες του Εμπορικού τμήματος, ξεκίνησαν τις επισκέψεις τους σε καταστήματα, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής, διατηρώντας παράλληλα ουσιαστική τηλεφωνική επαφή με όλους.

Η ROLLEX – ΜΑΝΤΟΥΔΗΣ εδώ και 62 χρόνια παράγει ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ρολά βαφής, απασχολώντας δεκάδες συνεργάτες. Η πανδημία και το αίσθημα ευθύνης, ΕΠΕΒΑΛΑΝ τη διακοπή λειτουργίας της παραγωγής, ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων.

Με την επαναλειτουργία της εταιρείας, διεξάγονται τακτικές απολυμάνσεις στους χώρους, καθώς και στα φορτία πρώτων υλών που παραλαμβάνονται. Έτσι όλα τα προϊόντα μας είναι ασφαλή και σε επαρκή διαθεσιμότητα.

Εκ μέρους όλων των ανθρώπων της ROLLEX – ΜΑΝΤΟΥΔΗΣ, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που συνεχίζετε να μας δείχνετε, ακόμα και αυτή την περίοδο.

Σε αυτή τη μάχη, θέλουμε να γνωρίζετε ότι δεν είστε μόνοι … θα είμαστε μαζί σας.

Με θερμούς χαιρετισμούς

Λουκία Μαντούδη
Κωνσταντίνος Μαντούδης
Άγγελος Μαντούδης

Δείτε το POST στη σελίδα μας στο Facebook!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Μοιραστείτε το άρθρο μας!

Το Blog της Rollex

Η Rollex στηρίζει "Το χαμόγελο του παιδιού"

Η Rollex στηρίζει “Το χαμόγελο του παιδιού”

Η Rollex στηρίζει “Το χαμόγελο του παιδιού”. Η ROLLEX, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 62 χρόνων επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά, συμβάλλει ενεργά στο πολύτιμο έργο μιας οργάνωσης που στα 24 χρόνια δράσης της έχει στηρίξει περισσότερα από 1.600.000 παιδιά και τις οικογένειές τους.

Περισσότερα
“Χρώματα & Όνειρα” με εργαλεία Rollex

“Χρώματα & Όνειρα” με εργαλεία Rollex

Η ομάδα “Χρώματα & Όνειρα” συστάθηκε στις αρχές του Οκτωβρίου από τον Δήμαρχο Γιάννη Φωστηρόπουλο και τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Μητρέλλο, με σκοπό να φιλοτεχνήσει όλους τους εν δυνάμει “καμβάδες” του Παλαιού Φαλήρου.

Περισσότερα
Scroll Up