Ρολά βαφής Mini Rollers - Rollex

Super Fine - Ρολό από πολυεστερικό σφουγγάρι - Rollex

Super Fine

Super Fine. Ρολά από πολυεστερικό σφουγγάρ. Ιδανικά για επαγγελματίες. Βάφουν τέλεια και αφήνουν μια επιφάνειασμάλτου χωρίς μπιμπίκια.

Σφουγγάρι Fine - Ρολό από αφρώδη πολυεστέρα - Rollex

Σφουγγάρι Fine

Σφουγγάρι Fine. Ρολό βαφής κατασκευασμένα από αφρώδη πολυεστέρα Γερμανικής ποιότητας. Ιδανικό για χρώματα διαλυτού. Διατίθεται σε διαστάσεις 5cm-7cm-10cm-16cm κοφτό.

Microfiber - Μίνι ρολά από μικροΐνες - Rollex

Microfiber

Microfiber. Μίνι ρολά από μικροΐνες που έχουν την ιδιότητα να απελευθερώνουν ομοιόμορφα και εύκολα το χρώμα γι’αυτό συνιστάται για απατουλάριστες.

Μίνι Ρολά - Από υψηλής ποιότητας ύφασμα πολυαμιδίου - Rollex

Μίνι Ρολά

Μίνι Ρολά. Υψηλής ποιότητας υφάσματος από πολυαμίδιο, microfiber, ακρυλικό και υβριδικό ύφασμα, υψηλής διαφάνειας και αντοχής.

Ρολά για Relief - Ειδικοί κύλινδροι για κατασκευή RELIEF - Rollex

Ρολά για Relief

Ρολά για Relief. Ειδικοί κύλινδροι για κατασκευή RELIEF. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για τεχνοτροπίες, για διακοσμητική και ανάγλυφη επιφάνεια.

Σφουγγάρι Velour - Το επαναστατικό υλικό FINE "ντύνεται" με μοχαίρ 100% - Rollex

Σφουγγάρι Velour

Σφουγγάρι Velour. Το επαναστατικό υλικό FINE “ντύνεται” με μοχαίρ 100% και μας δίνει τέλειο αποτέλεσμα για λείες και μεταξένιες επιφάνειες.

Η γκάμα των ρολλών βαφής, πινέλων βαφής και εργαλείων βαφής της Rollex είναι εκτενής.
Μπορείτε να βρείτε την πλήρη σειρά στον επίσημο κατάλογο προϊόντων μας, εδώ!

Συμβουλές χρήσης των εργαλείων της Rollex

Διαβάστε χρήσιμες συμβουλές για για τον τρόπο χρήσης των εργαλείων μας καθώς και τη διαδικασία καθαρισμού και αποθήκευσής τους. Επίσης ενημερωθείτε γενικά με χρήσιμες πληροφορίες για μία σειρά από εργασίες βαφής σχετικές με τα εργαλεία βαφής της Rollex. Μετά από αυτές τις συμβουλές θα θέλετε να πιάσετε ρολό και πινέλο για να αρχίσετε το βάψιμο!

Η Rollex προσφέρει, Μοναδική ποιότητα & αξιοπιστία, Άρτια παραγωγική διαδικασία, Πολλαπλό ποιοτικό έλεγχο και τελικά άριστο αποτέλεσμα
Η Rollex προσφέρει, Μοναδική ποιότητα & αξιοπιστία, Άρτια παραγωγική διαδικασία, Πολλαπλό ποιοτικό έλεγχο και τελικά άριστο αποτέλεσμα