Πινέλα

DIVA Λευκά

Πινέλα Ιταλίας DIVA Λευκά

Ημίδιπλο πινέλο, με βαμμένη  ξύλινη λαβή και επιχαλκωμένο στρόφι. Απορροφά γρήγορα και εύκολα απελευθερώνοντας το χρώμα και αφήνοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κατάλληλο για χρήση σε όλα τα υδροδιαλυτά χρώματα, λαδομπογιές και βερνίκια.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

Διαστάσεις: Νο20 -30- 40- 50- 60 -70

 ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΔΟΣ
 03.00699 Πινέλο DIVA No 20
 03.00700 Πινέλο DIVA No 30
 03.00701 Πινέλο DIVA No 40
 03.00703 Πινέλο DIVA No 50
 03.00704 Πινέλο DIVA No 60
 
Η Rollex προσφέρει, Μοναδική ποιότητα & αξιοπιστία, Άρτια παραγωγική διαδικασία, Πολλαπλό ποιοτικό έλεγχο και τελικά άριστο αποτέλεσμα
Η Rollex προσφέρει, Μοναδική ποιότητα & αξιοπιστία, Άρτια παραγωγική διαδικασία, Πολλαπλό ποιοτικό έλεγχο και τελικά άριστο αποτέλεσμα

Μοιραστείτε το προϊόν μας με τους φίλους σας

Σχετικά προϊόντα

Πινέλα Ιταλίας PERFETTO Λευκά

PERFETTO Λευκά

Επαγγελματικό πινέλο της σειράς PERFETTO σε λευκή και μαύρη τρίχα. Διπλό πινέλο, με λεία άβαφη ξύλινη λαβή σε φυσική απόχρωση και νικελωμένο στρόφι.

PERFETTO Μαύρα, Επαγγελματικό Πινέλο Ιταλίας σε μαύρη τρίχα - Rollex

PERFETTO Μαύρα

Επαγγελματικό πινέλο Ιταλίας σε μαύρη τρίχα της σειράς PERFETTO . Διπλό πινέλο, με λεία άβαφη ξύλινη λαβή σε φυσική απόχρωση και νικελωμένο στρόφι.

DIVA Λευκά, Πινέλα Ιταλίας DIVA με μαύρη τρίχα - Rollex

DIVA Μαύρα

DIVA μαύρα. Πινέλα Ιταλίας DIVA με μαύρη τρίχα. Ημίδιπλο πινέλο, με βαμμένη  ξύλινη λαβή και επιχαλκωμένο στρόφι.
LUNA λευκά, Πινέλα Ιταλίας LUNA με λευκή τρίχα - Rollex

LUNA Λευκά

LUNA Λευκά. Πινέλα Ιταλίας LUNA με λευκή τρίχα. Από την καινούργια σειρά πινέλων της Rollex, ημίδιπλο πινέλο ανάμικτης τρίχας.

Συμβουλές χρήσης των εργαλείων της Rollex

Διαβάστε χρήσιμες συμβουλές για για τον τρόπο χρήσης των εργαλείων μας καθώς και τη διαδικασία καθαρισμού και αποθήκευσής τους. Επίσης ενημερωθείτε γενικά με χρήσιμες πληροφορίες για μία σειρά από εργασίες βαφής σχετικές με τα εργαλεία βαφής της Rollex. Μετά από αυτές τις συμβουλές θα θέλετε να πιάσετε ρολό και πινέλο για να αρχίσετε το βάψιμο!