Πινέλα

DIVA Μαύρα

Πινέλα Ιταλίας DIVA Μαύρα

Ημίδιπλο πινέλο, με βαμμένη  ξύλινη λαβή και επιχαλκωμένο στρόφι. Απορροφά γρήγορα και εύκολα απελευθερώνοντας το χρώμα και αφήνοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα. Κατάλληλο για χρήση σε όλα τα υδροδιαλυτά χρώματα, λαδομπογιές και βερνίκια. Κατάλληλα να χρησιμοποιηθούν σε χρώματα με διαλύτες.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

Διαστάσεις: Νο20 -30- 40- 50- 60 -70

 ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΔΟΣ
 03.00705 Πινέλο DIVA No 20
 03.00706 Πινέλο DIVA No 30
 03.00707 Πινέλο DIVA No 40
 03.00708 Πινέλο DIVA No 50
 03.00710 Πινέλο DIVA No 60
 
Η Rollex προσφέρει, Μοναδική ποιότητα & αξιοπιστία, Άρτια παραγωγική διαδικασία, Πολλαπλό ποιοτικό έλεγχο και τελικά άριστο αποτέλεσμα
Η Rollex προσφέρει, Μοναδική ποιότητα & αξιοπιστία, Άρτια παραγωγική διαδικασία, Πολλαπλό ποιοτικό έλεγχο και τελικά άριστο αποτέλεσμα

Μοιραστείτε το προϊόν μας με τους φίλους σας

Σχετικά προϊόντα

Πινέλα Ιταλίας PERFETTO Λευκά

PERFETTO Λευκά

Επαγγελματικό πινέλο της σειράς PERFETTO σε λευκή και μαύρη τρίχα. Διπλό πινέλο, με λεία άβαφη ξύλινη λαβή σε φυσική απόχρωση και νικελωμένο στρόφι.

PERFETTO Μαύρα, Επαγγελματικό Πινέλο Ιταλίας σε μαύρη τρίχα - Rollex

PERFETTO Μαύρα

Επαγγελματικό πινέλο Ιταλίας σε μαύρη τρίχα της σειράς PERFETTO . Διπλό πινέλο, με λεία άβαφη ξύλινη λαβή σε φυσική απόχρωση και νικελωμένο στρόφι.

Πινέλα Ιταλίας DIVA με λευκή τρίχα

DIVA Λευκά

DIVA Λευκά. Πινέλα Ιταλίας DIVA με λευκή τρίχα. Ημίδιπλο πινέλο, με βαμμένη  ξύλινη λαβή και επιχαλκωμένο στρόφι.
LUNA λευκά, Πινέλα Ιταλίας LUNA με λευκή τρίχα - Rollex

LUNA Λευκά

LUNA Λευκά. Πινέλα Ιταλίας LUNA με λευκή τρίχα. Από την καινούργια σειρά πινέλων της Rollex, ημίδιπλο πινέλο ανάμικτης τρίχας.

Συμβουλές χρήσης των εργαλείων της Rollex

Διαβάστε χρήσιμες συμβουλές για για τον τρόπο χρήσης των εργαλείων μας καθώς και τη διαδικασία καθαρισμού και αποθήκευσής τους. Επίσης ενημερωθείτε γενικά με χρήσιμες πληροφορίες για μία σειρά από εργασίες βαφής σχετικές με τα εργαλεία βαφής της Rollex. Μετά από αυτές τις συμβουλές θα θέλετε να πιάσετε ρολό και πινέλο για να αρχίσετε το βάψιμο!