Ρολά και εργαλεία Τεχνοτροπίας

Εργαλεία βαφής από την Rollex που λύνουν τα χέρια των επαγγελματιών και ιδιωτών, που επιθυμούν να δώσουν μία ξεχωριστή νότα στις επιφάνειες που βάφουν.

Εργαλεία Τεχνοτροπίας με την ποιότητα της Rollex

Εργαλεία Τεχνοτροπίας

Εργαλεία Τεχνοτροπίας με την ποιότητα της Rollex. Ρολά λάστιχα από καουτσούκ μεγάλης αντοχής για χρήση από επαγγελματίες και ιδιώτες.

Ρολά και Εργαλεία τεχνοτροπίας από τη Rollex

Ρολά και Εργαλεία Τεχνοτροπίας

Ρολά και Εργαλεία τεχνοτροπίας από την Rollex για επαγγελματίες και ιδιώτες που τους λύνουν τα χέρια και δίνουν μία ξεχωριστή νότα στις επιφάνειες που βάφουν.

Η γκάμα των ρολλών βαφής, πινέλων βαφής και εργαλείων βαφής της Rollex είναι εκτενής.
Μπορείτε να βρείτε την πλήρη σειρά στον επίσημο κατάλογο προϊόντων μας, εδώ!

Συμβουλές χρήσης των εργαλείων της Rollex

Διαβάστε χρήσιμες συμβουλές για για τον τρόπο χρήσης των εργαλείων μας καθώς και τη διαδικασία καθαρισμού και αποθήκευσής τους. Επίσης ενημερωθείτε γενικά με χρήσιμες πληροφορίες για μία σειρά από εργασίες βαφής σχετικές με τα εργαλεία βαφής της Rollex. Μετά από αυτές τις συμβουλές θα θέλετε να πιάσετε ρολό και πινέλο για να αρχίσετε το βάψιμο!

Η Rollex προσφέρει, Μοναδική ποιότητα & αξιοπιστία, Άρτια παραγωγική διαδικασία, Πολλαπλό ποιοτικό έλεγχο και τελικά άριστο αποτέλεσμα
Η Rollex προσφέρει, Μοναδική ποιότητα & αξιοπιστία, Άρτια παραγωγική διαδικασία, Πολλαπλό ποιοτικό έλεγχο και τελικά άριστο αποτέλεσμα