Ρολά και εργαλεία τεχνοτροπίας

Ρολά και Εργαλεία Τεχνοτροπίας

Τεχνοτροπίας

Εργαλεία βαφής από την Rollex που λύνουν τα χέρια των επαγγελματιών και ιδιωτών, που επιθυμούν να δώσουν μία ξεχωριστή νότα στις επιφάνειες που βάφουν. Η γκάμα των σχεδίων είναι τόσο μεγάλη, που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Ιδανικό για επαγγελματίες.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χειρολαβή Stick System
6

  • Πολυεστερικό σφουγγάρι
  • Πυκνότητα σφουγγαριού 65 κιλά/τ.μ..
 ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΔΟΣ
 01.00401 Φιογκάκι Μικρό Νο18 αντ/κό
 01.00343 Μεγάλο φιογκάκι Νο18 αντ/κό
 01.00344 Σακκούλα Νο18 αντ/κό
 01.00403 Λεοπάρ Νο18 αντ/κό
01.00703 Astro Roller No18 αντ/κό
Η Rollex προσφέρει, Μοναδική ποιότητα & αξιοπιστία, Άρτια παραγωγική διαδικασία, Πολλαπλό ποιοτικό έλεγχο και τελικά άριστο αποτέλεσμα
Η Rollex προσφέρει, Μοναδική ποιότητα & αξιοπιστία, Άρτια παραγωγική διαδικασία, Πολλαπλό ποιοτικό έλεγχο και τελικά άριστο αποτέλεσμα

Μοιραστείτε το προϊόν μας με τους φίλους σας

Σχετικά προϊόντα

Εργαλεία Τεχνοτροπίας με την ποιότητα της Rollex

Εργαλεία Τεχνοτροπίας

Εργαλεία Τεχνοτροπίας με την ποιότητα της Rollex. Ρολά λάστιχα από καουτσούκ μεγάλης αντοχής για χρήση από επαγγελματίες και ιδιώτες.

Συμβουλές χρήσης των εργαλείων της Rollex

Διαβάστε χρήσιμες συμβουλές για για τον τρόπο χρήσης των εργαλείων μας καθώς και τη διαδικασία καθαρισμού και αποθήκευσής τους. Επίσης ενημερωθείτε γενικά με χρήσιμες πληροφορίες για μία σειρά από εργασίες βαφής σχετικές με τα εργαλεία βαφής της Rollex. Μετά από αυτές τις συμβουλές θα θέλετε να πιάσετε ρολό και πινέλο για να αρχίσετε το βάψιμο!