Σχετικά με εμάς

Ρολά βαφής, πινέλα βαφής και εργαλεία βαφής - Rollex ABEE - Σχετικά με εμάς

Η RΟLLEX ιδρύθηκε το 1958 από τον Στυλιανό Μαντούδη, με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή ρολών, εργαλείων και αξεσουάρ βαφής. Πρωτοπόρος για τα εγχώρια δεδομένα, αναπτύχθηκε γρήγορα και εδραιώθηκε σαν η Νο1 ελληνική βιομηχανία στα εργαλεία βαφής, βασιζόμενη πάντα στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της (επαγγελματίες και ιδιώτες).

60 χρόνια Rollex

Με σταθερή ποιότητα 62 χρόνων η ROLLEX, διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων βαφής, που πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, φιλικά προς το περιβάλλον. Γι΄αυτό το λόγο άλλωστε όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα με ΕΝ ISO 9001:2015Η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 7.000τμ, τεχνολογική υποδομή, σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικευμένο προσωπικό.

Παράλληλα η ROLLEX ξεπερνώντας τα ελληνικά σύνορα, εξάγει τα προϊόντα της σε Αμερική, Ευρώπη, Κύπρο, Μέση Ανατολή, Αυστραλία, Βαλκάνια και χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Η ROLLEX δημιουργήθηκε για να λύσει τα χέρια των επαγγελματιών και ιδιωτών που επιθυμούν, να χρησιμοποιούν ποιοτικά ρολά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Ρολεξάκιας η μασκότ της Rollex

Δημιουργήστε τον προσωπικό σας χώρο με ρολά, πινέλα και αξεσουάρ βαφής ROLLEX.

Rollex - Μοναδική ποιότητα και αξιοπιστία

Μοναδική ποιότητα & αξιοποιστία

Rollex - Άρτια παραγωγική διαδικασία

Άρτια παραγωγική διαδικασία

Rollex - Πολλαπλός ποιοτικός έλεγχος

Πολλαπλός ποιοτικός έλεγχος

Rollex - Άριστο αποτέλεσμα

Άριστο αποτέλεσμα

Συμβουλές χρήσης των εργαλείων της Rollex

Διαβάστε χρήσιμες συμβουλές για για τον τρόπο χρήσης των εργαλείων μας καθώς και τη διαδικασία καθαρισμού και αποθήκευσής τους. Επίσης ενημερωθείτε γενικά με χρήσιμες πληροφορίες για μία σειρά από εργασίες βαφής σχετικές με τα εργαλεία βαφής της Rollex. Μετά από αυτές τις συμβουλές θα θέλετε να πιάσετε ρολό και πινέλο για να αρχίσετε το βάψιμο.