Το Φθινοπωρινό Smile Bazaar

Το φθινοπωρινό Smile Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι γεγονός

Το φθινοπωρινό Smile Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι γεγονός

 ● Έως -70% σε μία τεράστια συλλογή από μοναδικά επώνυμα brands
● Από 3 έως 18 Σεπτεμβρίου 2022

Με μεγάλη χαρά, για μία ακόμη χρονιά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο φθινοπωρινό Smile Bazaar, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 3 έως 18 Σεπτεμβρίου 2022, με δωρεάν είσοδο, στους χώρους του Οργανισμού, Γαρυττού 80, Αγία Παρασκευή, 5ος όροφος (πλησίον μετρό Αγ. Παρασκευής).

Στο Bazaar θα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές (έως -70%!) μία τεράστια συλλογή από μοναδικά επώνυμα ρούχα, υπέροχα brands σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ παιχνίδια και σχολικά είδη.

Καθημερινά το bazaar θα λειτουργεί από τις 10:00π.μ. έως τις 7:00μ.μ. και το Σαββατοκύριακο από τις 11:00π.μ. έως τις 8:00μ.μ.

Και μην ξεχνάτε: όλα τα έσοδα από το Smile Bazaar θα ενισχύσουν το πολύπλευρο έργο και τις εξειδικευμένες και ολιστικές δράσεις του Οργανισμού δίπλα σε κάθε ευάλωτο παιδί και την οικογένειά του που βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μόνο το Α’ εξάμηνο του 2022, οι άνθρωποι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίξαμε εξειδικευμένα και ολιστικά 38.710 παιδιά και τις οικογένειές τους, σε κάθε σημείο της Ελλάδας, κάθε στιγμή…χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη και προσφορά του κόσμου.

«Χωρίς εσένα δεν γίνεται»

Πατήστε στο παρακάτω link για να λάβετε οδηγίες κατεύθυνσης προς τον χώρο του bazaar: https://goo.gl/maps/kxgsk25zxnpnAPVB9

Μοιραστείτε το άρθρο μας!

Το Blog της Rollex