Η Rollex πολύτιμος αρωγός στο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Rollex πολύτιμος αρωγός στο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η εταιρία Rollex, ευαισθητοποιημένη από το όραμα και την αποστολή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», υποστηρίζει έμπρακτα τις εξειδικευμένες και ολιστικές δράσεις του δίπλα στις ευάλωτες ομάδες. Συγκεκριμένα, η εταιρία προσφέρει, τόσο μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις προϊόντων της, όσο και υλικά και υπηρεσίες για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του Οργανισμού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ο οποίος λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξέφρασε στο ημερολόγιό του την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό. Το όνειρο του 10χρονου Ανδρέα έγινε πραγματικότητα και σήμερα ο Οργανισμός έχοντας αναγνωριστεί διεθνώς, μετρά 26 χρόνια αδιάκοπης Προσφοράς με όραμα: το Χαμόγελο κάθε παιδιού. Υλοποιεί πανελλαδικά, 365 ημέρες τον χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, αποτελεσματικές και άμεσες δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση συγκεκριμένων φαινομένων που απειλούν τα παιδιά.

Μέχρι σήμερα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει στηρίξει περισσότερα από 1.800.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας, Παιδιά θύματα Εξαφάνισης, Παιδιά με προβλήματα Υγείας, Παιδιά που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση φτώχειας, έχουν βρει λύση. Ο Οργανισμός στελεχώνεται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό με την πολύτιμη υποστήριξη εθελοντών, ενώ στηρίζεται στους πολίτες και τις εταιρείες, οι οποίοι εμπιστευόμενοι το έργο του, το στηρίζουν έμπρακτα μέσω δωρεών και χορηγιών.

Η εταιρεία ROLLEX, έχοντας επί 64 ολόκληρα χρόνια σαν πρώτο κριτήριο την υψηλή ποιότητα, διαθέτει μια μεγάλη και συνεχώς εξελισσόμενη γκάμα προϊόντων βαφής, που πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Η διατήρηση της υψηλής ποιότητας και οι σωστές και ειλικρινείς συνεργασίες ήταν και είναι για τη ROLLEX βασικός παράγοντας ανάπτυξης και σίγουρα ο κύριος λόγος που διατηρεί την κυριαρχία της στην ελληνική αγορά αλλά και σε πολλές ξένες αγορές για τόσα χρόνια.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τη διοίκηση και τους ανθρώπους της Rollex που βρίσκονται στο πλευρό του Οργανισμού μας. Η στήριξή τους μάς δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.

Δείτε το POST στη σελίδα μας στο Facebook!

Μοιραστείτε το άρθρο μας!

Το Blog της Rollex